workshop ‘vintage beach’

Ben je dol op servies en vind je het leuk om hier je eigen draai aan te geven? Dan is deze workshop precies iets voor jou!

In deze workshop voorzie je oud of nieuwe serviesdelen van een nieuwe print in de stijl van Studio Bok.

Hoe werkt het?
Tijdens de workshop kun je kiezen welk(e) product(en) je van een print wilt voorzien. Dit kunnen effen nieuwe serviesdelen zijn of je kunt iets kiezen uit mijn verzameling vintage servies. Tijdens de workshop gebruik je de afbeeldingen uit het ‘vintage beach’ servies en deze kun je combineren met eventuele teksten en grafische elementen zoals cirkels, driehoeken en ruitjes. Je maakt een eigen ontwerp voor het product wat je wilt maken. Als je tevreden bent over de compositie dan maak je de transfers op het servies. Dit bak ik af op 800 graden zodat de nieuwe afbeeldingen in het glazuur versmelten.  Het kant en klare product krijg je vervolgens thuis gestuurd (tegen betaling) of kun je na een week ophalen.

Kosten
De kosten van deze workshop bedragen 37,50 euro per persoon. Inclusief hapje en drankje.

Tijdens de workshop kun je kiezen uit:

  • een kaasplankje
  • twee kleine schoteltjes
  • een groot bord
  • een mok (met of zonder oor), een theezakjesbakje en een porseleinen lepeltje
  • een taartschep
  • een vintage schaal

Tegen meerprijs is het mogelijk om tijdens de workshop extra serviesdelen te maken. De meerprijs hangt af van het extra product dat je wilt maken.

Wil je je eigen servies voorzien van een nieuwe print dan is dat in overleg ook mogelijk.

Extra mogelijkheden
Indien de workshop in onze oude school in Bontebok (nabij Heerenveen) wordt gegeven dan is het mogelijk om de workshop uit te breiden met een lunch, high-tea of borrel. Dit kan vanaf 15 ,- euro per persoon.

Meer informatie of boeken?
Stuur een mail naar nynke@studiobok.nl of bel 0513-846409/ 06-48753391.

workshopruimte

foto: Elske Hazenberg