workshop ‘our heritage’

Vrijgezellenfeestje of iets gezellig doen met familie? Dan is deze workshop precies iets voor jullie. In deze workshop maak je een servies of keramieken wandcollage op maat met eigen foto’s die jullie familieverhaal vertellen.

Hoe werkt het?

Vooraf sturen jullie een goede kwaliteit scan van eigen foto’s (bijvoorbeeld van voorouders, (schoon-)ouders en het bruidspaar). Deze bewerk ik op de computer en laat ik printen in glazuur. Tijdens de workshop gaan jullie aan de slag met deze foto’s, eventuele teksten en grafische elementen zoals cirkels, driehoeken en ruitjes. Deze matchen jullie met verschillende serviesdelen en/of tegels. Als jullie tevreden zijn over de compositie dan maken jullie de transfers op het servies. Deze bak ik af op 800 graden zodat de nieuwe afbeeldingen in het glazuur versmelten. het kant en klare product krijgen jullie vervolgens thuis gestuurd.

Kosten

De kosten van deze workshop op maat bedragen 55,- euro per persoon. Gebaseerd op 6 – 12 deelnemers en gebaseerd op 1  bewerkte afbeelding per persoon. Inclusief hapje en drankje en opsturen van het servies naar één adres voor de hele groep. Het servies afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

Voor iedere afbeelding die extra bewerkt moet wordt, wordt een bedrag van 25,- euro in rekening gebracht.

Tijdens de workshop kun je per persoon kiezen uit:

  • een kaasplankje
  • twee kleine schoteltjes
  • een groot bord (waar je eventueel ook een taartschaal van kunt laten maken)
  • twee tegels
  • een mok (met of zonder oor), een theezakjes bakje en een lepeltje
  • een taartschep
  • een vintage schaal

Tegen meerprijs is het mogelijk om tijdens de workshop extra serviesdelen te maken. De meerprijs hangt af van het extra product dat je wilt maken.

Wil je je eigen servies voorzien van een nieuwe print dan is dat in overleg ook mogelijk.

Extra mogelijkheden

Indien de workshop in onze oude school in Bontebok (nabij Heerenveen) wordt gegeven dan is het mogelijk om de workshop uit te breiden met een lunch, high-tea of borrel. Dit kan vanaf 15 ,- euro per persoon.

Meer informatie of boeken?

Stuur een mail naar nynke@studiobok.nl of bel 0513-846409/ 06-48753391.

collage workshop

foto: Elske Hazenberg