Workshops

Workshop keramiektransfers

Wil je zelf ook graag aan de slag met servies? Of heb je oud servies van oma waar je aan gehecht bent, maar wat oubollig is? Of heb je gewoon zin om iets leuks te doen?

Bij Studio Bok kun je een workshop volgen om zelf servies van een nieuwe print te voorzien. Deze nieuwe print wordt op hoge temperatuur afgebakken, dus daarna kun je het gewoon gebruiken.

Ik geef workshops bij mij thuis in onze verbouwde school in Bontebok. Vind je Friesland te ver weg? Dan kan het ook op locatie, tegen vergoeding van de reiskosten en een deel van de reistijd.

De workshops zijn er in twee varianten:

 

Vintage beach

Met de afbeeldingen die ik zelf ook gebruik voor mijn servies. Deze workshop is er vanaf 37,50 euro per persoon, inclusief hapje en drankje. Meer informatie over deze workshop lees je hier.

 

Our Heritage

In deze workshop kun je gebruik maken van je eigen foto’s, die ik vooraf bewerk en voor jullie in glazuur laat printen. Leuk voor een familiebijeenkomst of vrijgezellendag! Deze workshop is er vanaf 55,- euro per persoon, inclusief hapje en drankje. Meer informatie over deze workshop lees je hier.

 

Workshop met eigen groep

Voor workshops met een eigen groep (vanaf 4 personen) is de workshop uit te breiden met een lunch, high-tea of borrel indien ze gegeven worden in onze oude school in Bontebok (nabij Heerenveen). De datum en tijd zal dan in overleg afgesproken worden.

 

 

Je kunt je alleen of samen inschrijven door een mail te sturen naar nynke@studiobok.nl.

Bij je aanmelding kun je aangeven of je mijn afbeeldingen en servies wilt gebruiken of dat je je eigen foto door mij wilt laten bewerken en/of eigen servies meeneemt. Let op: Er bestaat altijd het risico dat er iets mis gaat bij het bakken. Wees je hiervan bewust bij servies met grote emotionele waarde.

 

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar nynke@studiobok.nl