Hallo!

Studio Bok maakt de wereld mooier. In ontwerpen en in de manier van werken: positief en meedenkend een idee naar een hoger plan tillen.

Studio Bok zakelijk
Studio Bok ontwerpt onder andere logo’s, huisstijlen, brochures, infographics, posters en flyers. Studio Bok denkt mee over je merk, wie je bent, wat je uit wilt stralen en welke vormgeving daar bij past.

Studio Bok voor jou en mij
Studio Bok ontwerpt geboortekaartjes, trouw- of andere uitnodigingen en maakt posters, kaarten, planners en servies op maat zodat het past bij jouw smaak en jouw wensen.

Werkwijze
Tijdens een kennismakingsgesprek, telefonisch of met een kop koffie, bespreken we je wensen en ideeën. Op basis daarvan maakt Studio Bok een offerte waarin helder staat beschreven wat ik voor je kan doen en wat dat kost. Na een akkoord ga ik aan de slag. Tussentijds hebben we contact om te zien of we op 1 lijn zitten. Ben je tevreden met het ontwerp dan krijg je het ontwerp digitaal of als kant en klaar product, afhankelijk van wat we afgesproken hebben.

Achter Studio Bok
Achter Studio Bok zit Nynke Wilbrink, creatieveling in hart en nieren die zich lang vermomd heeft als projectleider en adviseur. Gewend om strategisch te denken en om dit om te zetten in een ontwerp dat past bij de kern van jou of je bedrijf.

zelfportret

Contact

nynke@studiobok.nl
06-487 533 91
Eerste Compagnonsweg 13
8415 AA, Bontebok